Toimelan perhetoiminta

Jo 30-vuoden ajan olemme järjestäneet Hervannassa vapaa-ajantoimintaa lapsille ja nuorille. Nyt haluamme tavoittaa myös lasten perheet! Käynnistämme perheiden parissa tehtävää työtä vuoden 2022 aikana. 

Tule tutustumaan meihin ja toimintaamme kahvin ja teen äärelle!

Voit poiketa Toimelaan tutustumaan tai sopia tutustumiskäynnin, jolloin voimme myös juoda kahvia/teetä. Alla tietoa kesän 2022 perhetoiminnasta. Odotamme ilolla yhteydenottoasi. Kuulemme myös mielellämme ideoitasi.

Kesän 2022 perhetoimintaa

Makujen matka

Äiti, isä, mummo tai kummi, kokataan yhdessä! Haluatko tulla leipomaan tai kokkailemaan kanssamme Toimelaan? Nyt sinulla olisi kesämaanantaisin mahdollisuus tulla opettamaan meille perinnereseptisi klo 10-14 välisenä aikana. Toimela ostaa tarvittavat ainekset. Mukana kokkailussa ohjaajat ja lapset.

Mikäli kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan sopiva ajankohta sekä lista tarvittavista aineksista. 

Maailma lautasella

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää nyyttikestien merkeissä Toimelaan ma 11.7. klo 15-18. Tarkoituksena on maistella eri maiden makuja. Toivomme osallistujien tuovan pöytään oman kulttuurinsa ruokaa, leivonnaisia tai herkkuja n. 10-20 euron arvosta. 

Tule etukäteen Toimelaan ostoslistan kanssa, niin ostamme tarvittavat raaka-aineet sinulle. Ole yhteydessä ja kysy lisää tietoa!

Ota meihin yhteyttä

Toimela YSTI ry

Ruovedenkatu 7, 33720

Yksikön vastaava
Pia Tauru p. 040 774 6229,

Ohjaajat p. 050 516 4158

Sähköpostit ovat muotoa:

etunimi.sukunimi@yst.net