Täky


Tuntuuko, että tekisi mieli lähteä kotoa ulos tapaamaan uusia ihmisiä, mutta et oikein tiedä minne?

Haluatko arkeesi tekemistä ja yhdessäoloa?

Täky voi olla juuri sinun paikkasi!

Tarkistathan tapahtumakalenteristamme, mitä meillä kulloinkin on ohjelmassa.

Viikon 14 tapahtumakalenterin näet täältä.

Viikkojen 15-16 tapahtumakalenterin näet täältä.

Yhteisötaideryhmä kokoontuu Zoomissa, pyydä linkki ohjaajilta. Mukaan voi tulla koska vaan, katso tarkemmat tiedot täältä.
19.3.21 kerran teos on nähtävillä täältä. Kasvi oli aiheena 26.3. kerralla, näet teoksen täältä. 31.3. kerran teos löytyy täältä. 7.4. kerran sanataideteos on täällä. Seuraava kerta 14.4. klo 16.30-18.30.

Stand up 2 -työpaja Zoomissa, Mona Ratalahden ohjaamana, alkaa 28.4. Mukaan voi tulla uudetkin osallistujat.Täällä ryhmän mainos.

Tiedotamme toimintamme aikatauluista ja mahdollisista muutoksista Tapaamispaikka Täkyn Facebook-sivuilla. Tykkää meistä Facebookissa

Jos haluat liittyä Täkyn sähköpostilistalle, laita viestiä osoitteeseen taky@yst.net. Saat tapahtumakalenterin s.postiisi kahden viikon välein.

Täky on aikuisille suunnattua sitoutumatonta ja ilmaista vapaa-ajantoimintaa.
Täky tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden osallistua toiminnalliseen tekemiseen ja retkiin, käydä seurustelemassa muiden aikuisten kanssa ja kahvitella mukavissa merkeissä. Täkyssä jokainen voi olla mukana suunnittelemassa ohjelmaa ja vaikuttamassa sisältöihin.
Toimintaamme ohjaaviin arvoihin kuuluu suvaitsevaisuus, kunnioitus ja yhdessä tekemisen ilo! Kaikki Täkyn toiminta on päihteetöntä.

Kotipesämme on yhdistyksen tiloissa osoitteessa Ruovedenkatu 20, 33720 Tampere, mutta meillä on toimintaa myös muualla. Teemme retkiä ja osallistumme tapahtumiin ympäri kaupunkia. Pienryhmiin ja tapahtumakalenterissa tähdellä merkittyihin toimintoihin tulee ilmoittautua erikseen.

Tervetuloa mukaan!

Tutustumisvierailut päiväsaikaan Täkyyn, sovi yksikön vastaavan kanssa aika.

Täältä löydät Täkyn esteettömyystiedot.

Ota yhteyttä meihin:

Yksikön vastaava Milla Kauhanen 050 463 1784

Asiakastoiminnan koordinaattori Johanna Kotiniemi 050 593 5665

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)yst.net