Ajankohtaista

Toimelan kesäkuussa luvassa mm. luontoretkeilyä, ulkopelejä ja muuta mukavaa yhdessä tekemistä. Tervetuloa touhuamaan Toimelaan!

Moikka! Tässä Täkyn kesäkuun ohjelmaa. Koko kuukauden kalenteri julkaistaan jatkossa aina jokaisen kuukauden viimeinen keskiviikko. Kesäkuussa on monta retkeä lähialueella sekä paljon mukavaa puuhaa tapaamispaikassa. Lämpimästi tervetuloa Täkylle!

Heips, tässä viikon 22 tapahtumakalenteri! Luvassa on retki Ahlmannille moikkaamaan lehmiä, bingoilua, rentoutumista ja keskiviikkona on kivien maalausta luonnossa Ahvenisjärvellä, joka on osa Voi Hyvin-viikon ohjelmistoa. Torstaina retkeillään Kortejärven tilalla (retki täynnä). Torstaina ja perjantaina tapaamispaikka on kiinni.

Täkyn...

Aurinkoinen tervehdys! Täkyssä tapahtuu taas kaikenlaista mukavaa. Tervetuloa viettämään aikaa tapaamispaikkaan kahvikupposen äärelle. Ohjelmassa muun muassa levyraati, Riston musaryhmä, bilisturnaus ja rentoutushetkiä. Luvassa on myös retki Kansainvälisille Suurmarkkinoille ja frisbeegolfaamaan. Täky on mukana yhteisökeskus L8:ssa 24.5. klo 10-15...