Pienryhmät

Täkyllä kokoontuu vuosittain vähintään neljä pienryhmää. Pienryhmiin voi tulla, vaikka ei olisi käynyt muussa toiminnassa aikaisemmin. Ryhmät on ilmaisia ja suunnattu aikuisille. Osa ryhmistä vaatii ilmoittautumisen ja osaan voi tulla ja mennä vapaammin. Tarkemmat tiedot löytynyt kunkin ryhmän kohdalta.

Täkyn ajankohtaiset pienryhmät

Tervetuloa nuorille aikuisille (18-29-v.) suunnattuun avoimeen tapaamispaikkaan yhteisökeskus Lindforsinkatu 8:aan!

Tapaamispaikka auki kevään 2022 ajan tiistaisin klo 14-16.

Voit tulla juttelemaan, juomaan kahvia tai osallistumaan vapaaehtoiseen tekemiseen. Mahdollisuus myös yksilövalmennukseen Linja20 -valmentajan kanssa!

Haluatko päästä nauttimaan taiteen tekemisen esteettisestä elämyksestä luottamuksellisessa ryhmässä? Kaipaatko iloa, voimavaroja ja arvostusta elämään?

Kohtaamistaide® on kaikkia aisteja hyödyntävää, yllätyksellisestä ja ohjattua taidetyöskentelyä. Sen taustalla on Japanissa kehitetty Clinical Art® -työskentely. Yhden kerran rakenne koostuu aina kulloiseenkin teemaan virittäytymisestä, taidetyöskentelystä ja lopun arvostuskierroksesta. Aiempaa kokemusta taiteen tekemiseen ei tarvita. Jokaisesta työstä etsitään ja löydetään kaunista ja hyvää. Ryhmä on osallistujalle maksuton.

tiistaisin 26.4.-31.5. klo 17-19

Ohjaajina toimivat Kohtaamistaiteen® ohjaajiksi opiskelevat Anna-Mari Paloniitty-Tuominen ja Sanna Korpihete-Anez.

Ryhmään mahtuu max 6 henkilöä.

Ryhmä on täynnä. Voit kysellä peruutuspaikkoja Täkyn ohjaajilta.

Tervetuloa mukaan kokkailemaan kevyellä otteella. Täkyn kokkiryhmä kokoontuu kerran kuussa yleensä perjantaisin ja joka kerralle ilmoittaudutaan erikseen. Ryhmään mahtuu kerrallaan 3-4 osallistujaa.

Tapahtumakalenterista löydät aina seuraavan kokkiryhmän ajankohdan.

Ota meihin yhteyttä

www.yst.net

Ruovedenkatu 20, 33720 Tampere

050 593 5665 ja 050 463 1784

taky@yst.net

@takyhervanta