Retket ja tapahtumat

Järjestämme vuoden aikana retkiä, yökyliä, teemapäiviä ja juhlia Toimelan kävijöille. Osallistumme myös mielellämme yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin. Ilmoitamme tulevista tapahtumista Toimelassa ja somekanavillamme. Isoon osaan tapahtumistamme on rajattu osallistumismäärä ja ilmoittautuminen.

Retket ja yökylät

Yhteisestä retkibussista, ei todellakaan puutu tunnelma, matka taittuu jutellen, nauraen ja jopa nukkuen.

Olemme tehneet retkiä niin lähiseudun luonto- ja kulttuurikohteisiin kuin kauemmaksikin. Olemme esimerkiksi tutustuneet museoihin ja eläinpuistoihin, virkistäytyneet luontopoluilla ja järvien äärellä sekä nostaneet sykkeitä Megazonen jännittävässä maailmassa. 

Muutaman kerran vuodessa järjestämämme yökylät ja leirit ovat olleet todella suosittuja. Lapset ovat nauttineet yhteisestä mielekkäästä tekemisestä ja kavereiden kanssa olemisesta.

Metsäisen polun varrella, herää mielikuvitusmaailma, voi pitkospuita pitkin kävellä, ihailla maisemaa ihmeellistä. Ja eihän tietenkään unohdeta eväshetkeä maukasta!

Teemapäivät ja -viikot

Teemapäivät ja -viikot ovat tärkeä osa Toimelan vuotta. Esimerkiksi runouden päivänä olemme etsineet riimipareja. Turnauspäivänä olemme haastaneet itseämme ja toisiamme. Rasisminvastaisella viikolla on ollut hyvä pysähtyä miettimään omaa ja toisten toimintaa sekä rakentaa yhteyttä.

Jo useana vuotena olemme myös osallistuneet Lapsen oikeuksien teemaviikkoon. Olemme järjestäneet teemaan liittyvää toimintaa ja muistuttaneet, että jokainen ihminen on arvokas.

Juhlat

Järjestämme mielellämme juhlia. Olemme juhlineet vappua, äitienpäivää, kevättä ja halloweenia sekä Suomen itsenäisyyttä ja vuoden päättymistä.

Juhlamme sisältävät mukavaa yhteistä toimintaa, herkuttelua ja naurua. Ja mikä parasta, juhliin saa halutessaan näyttävästi pukeutua!

Naamiaisasut hauskat saa kaikki hymyilemään, juhlapuvut hienot, juhlaväkeä säväyttää.  

Ota meihin yhteyttä

Toimela Ysti ry

Ruovedenkatu 7, 33720 Tampere

Yksikön vastaava
Pia Tauru p. 040 774 6229,

Ohjaajat p. 050 516 4158

Sähköpostit ovat muotoa:

etunimi.sukunimi@yst.net