Retket ja tapahtumat

Järjestämme vuoden aikana retkiä, yökyliä, teemapäiviä ja juhlia Toimelan kävijöille. Osallistumme myös yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin. Ilmoitamme tulevista tapahtumista Toimelassa ja somekanavillamme. Isoon osaan tapahtumistamme on ilmoittauduttava etukäteen.

Retket ja yökylät

Retkiä niin lähiseudun luonto- ja kulttuurikohteisiin, kuin kauemmaksikin.

Vuoden aikana teemme retkiä niin lähiseudun luonto- ja kulttuurikohteisiin kuin kauemmaksikin. Olemme esimerkiksi tutustuneet museoihin ja eläinpuistoihin, virkistäytyneet luontopoluilla ja järvien äärellä sekä nostaneet sykkeitä Megazonen jännittävässä maailmassa. 

Muutaman kerran vuodessa järjestämämme yökylät ja leirit ovat olleet todella suosittuja. Lapset ovat nauttineet yhteisestä mielekkäästä tekemisestä ja kavereiden kanssa olemisesta.

Teemapäivät ja -viikot

Teemapäivät ja -viikot ovat tärkeä osa Toimelan vuotta. Esimerkiksi runouden päivänä olemme etsineet riimipareja. Turnauspäivänä olemme haastaneet itseämme ja toisiamme peleihin. Rasisminvastaisella viikolla on ollut hyvä pysähtyä miettimään omaa ja toisten toimintaa sekä rakentaa yhteyttä.

Jo useana vuotena olemme myös osallistuneet Lapsen oikeuksien teemaviikkoon. Olemme järjestäneet teemaan liittyvää toimintaa ja muistuttaneet, että jokainen ihminen on arvokas.

Juhlat

Järjestämme mielellämme juhlia. Olemme juhlineet vappua, äitienpäivää, kevättä ja halloweenia sekä Suomen itsenäisyyttä ja vuoden päättymistä.

Juhlamme sisältävät mukavaa yhteistä toimintaa, herkuttelua ja naurua. Ja mikä parasta, juhliin saa halutessaan pukeutua näyttävästi!Ota meihin yhteyttä

Toimela Ysti ry

Ruovedenkatu 7, 33720 Tampere

Toimelan ohjaajat p. 050 516 4158

Toimelan vapaaehtois- ja perhetoiminnan koordinaattori Vilma Laaksovuori
p. 050 563 1171


Ystin johtava koordinaattori Pia Tauru
p. 040 774 6229,


Sähköpostit ovat muotoa:

etunimi.sukunimi@yst.net