Vapaaehtoiseksi Verkkoon?

Haluatko saada arkeesi mukavaa tekemistä? Tule vapaaehtoiseksi Verkkoon!

Ulkoilua, kaupassakäyntiä, lääkäriin saattoa tai juttelua. Voit valita, milloin ja miten autat ikäihmistä tai vammaista henkilöä. Vapaaehtoisena sinun ei tarvitse sitoutua kuin yhteen avustuskertaan kerrallaan, sillä meillä on käytössä kertaluontoisen avun malli. Asiakkaamme asuvat Hervannassa.

Vapaaehtoinen pärjää tavallisin taidoin, eikä erityisosaamista tai aikaisempaa vapaaehtoiskokemusta vaadita. Mukaan voi lähteä kuka tahansa, jonka oma elämäntilanne on kunnossa. Voit aloittaa heti, kun sinut on perehdytetty henkilökohtaisesti tehtävään. Vapaaehtoistoiminnasta ei aiheudu sinulle kuluja. Verkko järjestää vapaaehtoisilleen virkistystä, koulutusta ja maksuttomia harrastusmahdollisuuksia.

Ota yhteyttä 03 317 0826 ja aloita nyt uusi vastavuoroinen harrastus! Avuksi toiselle ja iloksi itselle. Samalla niin autettavien kuin auttajien elämänlaatu paranee, sosiaaliset suhteet lisääntyvät ja apu- ja tukiverkosto vahvistuu. Verkkoa rahoittavat Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus STEA sekä Tampereen kaupunki merkittävän hyvinvointia edistävän toiminnan yleisavustuksella. Tampereen kaupunki valitsi
Verkon vuoden vapaaehtoistoimijaksi 2020.


Lue lisää kertaluontoisen avun mallista


Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Kerro meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.