Tapaamispaikka

Täkyn tapaamispaikka on aikuisille suunnattu kaupunkilaisten olohuone. Tapaamispaikka sijaitsee osoitteessa Ruovedenkatu 20, kerrostalon toisessa kerroksessa. Täkyyn voit tulla nauttimaan kupposen kuumaa ja lukemaan päivän lehdet. Voit myös jutella ja pelata muiden kanssa. Täkyssä on paljon lautapelejä, palapelejä ja myös pieni biljardi. Kerran viikossa voit halutessasi osallistua kässä-pajaan, jossa valmistamme helppoja ja hauskoja tekemisiä vuodenkierron mukaisesti. Välillä ohjelmassa on visoja, bingoa, keskusteluita ynnä muuta. Kelien salliessa pistämme pihagrilliin tulet torstaisin.

Täkyssä oleminen ja tekemisiin osallistuminen on ilmaista. Grillillä tarjoamme kahvit, mutta grillattavat voit tuoda itse. Astiat ja mausteet löytyvät kyllä meiltä.

Pääsääntöisesti Täky on auki tiistaista torstaihin kello 15-19 ja perjantaisin kello 15-17. Noin kerran kuukaudessa olemme auki myös lauantaisin kello 14-18. Ajantasaiset tiedot näet tapahtumakalenteristamme, jonka julkaisemme kahden viikon välein.

Tapaamispaikan kävijöille on olemassa myös suljettu Facebook-ryhmä. Kysy ryhmästä ohjaajilta Facebookissa: Täky ohjaajat.

Ota meihin yhteyttä

www.yst.net

Ruovedenkatu 20, 33720 Tampere

050 593 5665 ja 050 463 1784

taky@yst.net

@takyhervanta