Ryhmä- ja pajatoiminta

Järjestämme erilaisia harrastusryhmiä ja pajatoimintaa lapsille. Osa harrastusryhmistä on Toimelan omia harrastusryhmiä ja osa järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa Lupa harrastaa -kerhoina. Osa ohjaajistamme on käynyt Hämeen Liikunta ja Urheilun järjestämän Lasten Liike -koulutuksen. Lasten Liike -merkki kertoo laadukkaasta matalan kynnyksen liikuntatoiminnasta. 

Toimelan omat ryhmät

Harrastusryhmät: Puutyöt tiistaisin klo 16-17 (kolme kertaa per ryhmä),  liikuntaryhmä keskiviikkoisin klo 15-16 ja kokkisryhmä joka toinen torstai klo 14.30-16. Ilmoitamme ryhmiin ilmoittautumisesta avoimen toimintamme yhteydessä.

Pajatoiminta ja Pop-up ryhmät: Järjestämme monenlaista kertaluontoista pajatoimintaa ja pop-up ryhmiä Toimelan avoimessa toiminnassa.  Pajat  ja pop-up ryhmät ovat avoimia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. 

Lupa harrastaa -ryhmät

Toimelan syksyn Lupa harrastaa ryhmät (pallopelit ja askartelu) ovat käynnistyneet. Kaikkiin Tampereen Lupa harrastaa -ryhmiin ilmoittaudutaan Tampereen kaupungin nettisivujen kautta. 

Toimelan kaikki harrastusryhmät

Ota meihin yhteyttä

Toimela YSTI ry

Ruovedenkatu 7, 33720

Toimelan ohjaajat p. 050 516 4158

Toimelan vapaaehtois- ja perhetoiminnan koordinaattori Vilma Laaksovuori
p. 050 563 1171

Ystin johtava koordinaattori
Pia Tauru p. 040 774 6229


Sähköpostit ovat muotoa:

etunimi.sukunimi@yst.net