Ryhmä- ja pajatoiminta

Järjestämme erilaisia harrastusryhmiä ja pajatoimintaa. Osa harrastusryhmistä on Toimelan omia harrastusryhmiä ja osa järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa, Lupa harrastaa -kerhoina. Osa ohjaajistamme on käynyt Hämeen Liikunta ja Urheilun järjestämän Lasten Liike -koulutuksen. Lasten Liike -merkki kertoo laadukkaasta matalan kynnyksen liikuntatoiminnasta. 

Toimelan omat ryhmät

Harrastusryhmät: Syksyn harrastusryhmät ovat aloittaneet toimintansa koulujen alettua. Tällä hetkellä Toimelassa on toiminnassa kaksi harrastusryhmää: Puutyöt maanantaisin klo 16-17 ja pallopelit keskiviikkoisin klo. 15-16.

Pajatoiminta: Järjestämme monenlaista kertaluontoista pajatoimintaa Toimelan avoimessa toiminnassa. Olemme esimerkiksi leiponeet, pelailleet, askarrelleet, koonneet palapelejä, harjoitelleet kampauksien tekemistä ja lukeneet kirjoja sekä rakennelleet legoilla.  Pajat ovat avoimia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. 

Lupa harrastaa -ryhmät

Lupa harrastaa ryhmät alkoivat tammikuussa ja kestivät toukokuun loppuun asti. Ryhmiin ilmoittaudutaan Tampereen kaupungin nettisivujen kautta, linkki alla. Kevään Lupa harrastaa -ryhmät ovat päättyneet. Tampereen kaupunki ilmoittaa syksyllä alkavista Lupa harrastaa -ryhmistä nettisivuillaan ja Wilma-järjestelmän kautta. Syksyn ryhmät käynnistyvät viikolla 34.

Toimelan kaikki harrastusryhmät

Ota meihin yhteyttä

Toimela YSTI ry

Ruovedenkatu 7, 33720

Yksikön vastaava
Pia Tauru p. 040 774 6229,

Ohjaajat p. 050 516 4158

Sähköpostit ovat muotoa:

etunimi.sukunimi@yst.net